Kérdése van az Önnek legjobb szőnyegről?
+36 30 446 8952

Főoldal / Szőnyeg

SZŐNYEGEK
otthona szinte minden helyiségébe

A szőnyeg otthonosabbra formálja lakását, és meghatározza a szoba karakterét is.

Milyen szőnyeget keres otthonába?

Milyen szempontok szerint választja ki nappalija, hálószobája szőnyegét?

„Játssz és nyerj a Leguannal” tavaszi nyereményjáték lakása megújítására.

A különböző színű, mintázatú és méretű szőnyegek más és más hangulatot teremtenek

Legyen akár egzotikus selyem, természetes gyapjú, puha viszkóz, ódon hangulatú szőttes vagy modern shaggy, a szőnyegek hozzátartoznak ahhoz, hogy otthonában komfortosan érezze magát.

Ön lehet, hogy csak egy berendezési tárgyat keres otthonába, és talán nem is gondol arra, hogy a szőnyeg kifejezi egyéniségét és ízlését is. Választása ezért kellő körültekintést igényel, és nem is olyan egyszerű dolog, mint ahogy talán első pillanatban tűnik. Tudni szeretné, hogyan lehet otthonosabb otthona? Lakberendezési tanácsokkal segítünk abban, hogy mire figyeljen lakása berendezésekor, átalakításakor.

szőnyeg kiválasztása

A szőnyeg stílust fejez ki, és designt teremt

A stílus maga az ember, és a szőnyeg nemcsak stílust fejez ki, és designt teremt otthonában, hanem még hallatlanul praktikus berendezése is lakásának.

Miért tetszenek Önnek a szőnyegek, és milyen szőnyeget keres?

A Leguan Szőnyegáruház hazánk legnagyobb kiváló minőségű szőnyeg választékának tárháza. 4 szőnyegáruház Magyarországon, ahol szőnyegspecialista munkatársunk sehol máshol nem található szőnyegválasztékkal várja.

Pontosan tudja már, hogy milyen szőnyeget keres otthonába?

Modern szőnyegek a legnevesebb márkák kínálatából

Kiváló minőségű modern szőnyeg választékunk rendkívül széles palettán mozog. Bőséges felsőkategóriás és exkluzív kínálatunkban pedig a legrangosabb márkák forgalmazójaként valóban minőségi darabokat találhat. Guy Laroche, Saint Clair, Metropolis Michalsky, Tom Tailor, Joop!, B&C, Natur Pur…

Tom Tailor - Diamond blue

Természetesen nem csak a modern vonalat képviseljük. Márkás, modern szőnyegeink kínálatunknak meghatározó részét, de csak az egyik részét teszik ki.

Klasszikus szőnyegek a Kelet motívumaival

Ha Ön a klasszikusok feltétlen híve, akkor a Leguant nem szabad kihagynia, és érdemes felkeresnie bemutatótermünket. Csak kedvcsináló ízelítőként említjük meg, hogy megtalálhatja kollekciónkban a varázsos Kelet kézzel készült selyem szőnyegeit, vagy az indiai és nepáli gyapjú szőnyegeket is.

Szőnyeg stílusok Önnek otthona szépségéért

Klasszikus szőnyegek

Legyen az klasszikus khasmir selyem szőnyeg vagy nepáli gyapjú szőnyeg, színei, mintái, anyaga mindig maradandó értéket képviselnek majd otthonában. Az évezredes formák és kiérlelt motívumok az időtlenséget és az eleganciát fejezik ki, melyek meghatározó darabok klasszikus vagy akár modern enteriőrben is.

Vintage szőnyegek

A múlt és a jelen tökéletes találkozása. Régi idők mintái új színek, anyagok találkozása, melyek egy modern, minimalista környezet tökéletes kiegészítői lesznek hosszú éveken keresztül. Színei, koptatott struktúrái harmonikusan simulnak bele egy letisztult enteriőr sallangoktól mentes vonalaiba.

Patchwork szőnyegek

A patcwork szőnyegek kisebb, különböző mintájú vagy akár színű darabokból állnak, mely darabok új életre kelnek a kész szőnyegben. A darabok méretei és formája eltérő lehet, mégis határozott egységet alkotnak. A szőnyeg készülhet gyapjúból, állatbőrből vagy akár pamutból is.

Modern design szőnyegek

Ezeknél a szőnyegeknél a különleges minták és a színek játsszák a főszerepet. Egyedi darabok, melyek meghatározó elemei lakásának. Tekintetet vonzó struktúrájuk díszei lesznek otthonának. Modern design szőnyegének kiemelt helye lesz nappalijában. Már csak az a kérdés, hogy melyiket választja.

Shaggy szőnyegek

Az egyik legkedveltebb szőnyeg típus, mely anyagában, struktúrájában újra és újra megújul. Luxus hatás jellemzi. Hosszú szálai és puha anyaga vonzza a tekintetet. A szálak lehetnek fényesek, vastagok vagy vékonyak, tapintásuk puhák.

Natur szőnyegek

Természetes hatás, naturális színek és anyagok jellemzői a szőnyegeknek. Lehetnek nomád berber szőnyegek vagy finom puha tapintású khasmir gyapjú. Természet közeli egyszerű minták harmonikusan illeszkednek modern és klasszikus környezetbe is.

Gépi készítésű szőnyegek nappalijába, hálószobájába

Jöjjön el az Önhöz legközelebbi szőnyegáruházunkba, és biztos lehet benne, hogy munkatársunk segít megtalálni az Önnek legmegfelelőbb szőnyeget.

Milyen szőnyeg lesz a nyertes otthonában?

 1. Melyik szőnyeg stílus a kedvence?
 2. Van kedvenc színe?
 3. Kézi vagy gépi, gyapjú vagy akril szálból készült szőnyeget választana inkább?
 4. Otthona melyik helyiségébe keresi új szőnyegét?
Kiválasztotta már? Vagy segíthetünk a szőnyeg választásban az Önhöz legközelebbi szőnyeg áruházunkban?
Miért válassza szőnyegeinket Mosolykártyával?
Azért, mert kedvezőbb áron segítenek Önnek kényelmesen élni
 • Jöjjön el bemutatótermünkbe. Munkatársaink segítségével válassza ki otthona legújabb szőnyegét.
 • Ötleteket adunk Önnek lakása berendezéséhez, átalakításához.
  Értékesítőink segítenek Önnek a választásban.
 • Ön nem tud választani az üzletben? Válassza ki a megfelelő szőnyeget az otthonában.
 • Egyedi méretben szeretné szőnyegét? Legyártatjuk Önnek.
 • Lakástextil kiegészítőkre is szüksége van? Igényét megismerve segítünk Önnek.
 • Első vásárlásakor jár Önnek a Mosolykártyája. Jöjjön el érte!