Kérdése van az Önnek legjobb szőnyegről?
+36 30 446 8952

Főoldal / Szőnyeg / Nappali szőnyeg

Nappali szőnyeg otthonába

Nappalija berendezésével álmait váltaná valóra?

Milyen stílusban szeretné berendezni nappaliját?

Milyen hangulatra vágyik a nappalijában?

Melyik stílus áll a legközelebb Önhöz?

Milyen szőnyegekkel rendezi be nappaliját?

Mi alapján válasszon szőnyeget a nappaliba?

A szőnyeg nem egyszerűen egy dizájn elem otthonában. Nem is csak funkcionális darabja a lakásnak. A szőnyeg maga a hangulat, az érzés. A napsütés, a kényelem érzete. A vidámság, vagy az elegancia kisugárzása nappalijában.

A szőnyeg tulajdonképpen öltözteti a lakást. Meghatározza a szoba karakterét. Ezért érdemes nagy gondossággal válogatni a hatalmas kínálatból. A fal színe, a bútor stílusa meghatározza, hogy milyen szőnyeggel tud harmóniát varázsolni a szobába. De ez koránt sem minden, mivel a szín, a minta, a szőnyeg karaktere olyan eszközt ad a kezébe, amivel szabadon játszhat. Bátran lehet merész a színválasztásban.

Egy egyszerű vonalvezetésű bútor esetén a szőnyeg varázslatával a szoba hangulatát változtathatja meg. Lehet vidám, fiatalos, trendkövető, vagy éppen ellenkezőleg. Lehet visszafogott, elegáns.

A szőnyegválasztásnál jól jön a megfontoltság. Az aktuális trendeket érdemes figyelemmel kísérni. Mindamellett a lakás adottságait és a benne élő személyiségét is be kell kalkulálni a döntésnél.

Amennyiben helyesen határozza meg a funkcionális célt, akkor könnyebben hoz döntést arról, mit válasszon.

Vegyünk például egy most divatos, amerikai konyhás nappalit. A konyharész többnyire kőburkolatú, az étkező résznél vagy a kő folytatódik, vagy itt már valamilyen fa padlóburkolati megoldást alkalmaznak. A hagyományosnak tekinthető nappali részen pedig vagy padlószőnyeg, vagy valamilyen faborítású padlórész található. Az egy térben található többféle burkolat más és más szőnyeg variációkat enged. 

A tér nagysága meghatározza a nappali szőnyegválasztását. Azonban a nappali és minden más helyiség esetén is nagyon fontos a tisztán tarthatóság. A jelenlegi trendek is ehhez a kívánalomhoz igazodnak. 

A kifejezetten rövid szálhosszúság, tömör, a mindennapi terhelést jól bíró szőnyegek kínálata megnőtt.

A szín és minta kínálat stílusok szerinti bőséges választéka nem csak a padlószőnyegek, hanem darabszőnyegek tekintetében is érvényes.

Az egyedi készítésű szőnyegek terén is rendelkeznek a Leguan üzletek a legszélesebb kínálattal. Ezért családi házak és lakások nappalijainak berendezésén túl szállodák, irodaházak, exclusive funkciójú épületek belső tereinek kialakításában is bőséges, és stílusok szerint személyre szabott kínálattal tudunk segíteni. Ilyen például a kézi csomózású Nepáli szőnyeg, ami elegáns, pasztell színvilágával a legigényesebb vevőket is kielégíti.

Miért érdemes a Leguanban nappali szőnyeget választani?

A kézi csomózású, kézi tűzésű és gépi készítésű darabszőnyegek valamint a padlószőnyegek különböző stílusok szerinti bőséges kínálatával várjuk a szőnyegáruházban.

Nálunk Ön is megtalálja igényének és szobája stílusának megfelelő szőnyegét. Ha pedig segítségre van szüksége az Önnek legmegfelelőbb nappali szőnyeg kiválasztásában, akkor munkatársunk néhány kérdés megválaszolása után segít a választásban.

Nappalija szőnyegének kiválasztásához mobiljával készítsen néhány fotót nappalijáról, és jöjjön el hozzánk. Biztos lehet benne, hogy olyan kedvező áron is talál nálunk szőnyeget nappalijába, amire most talán még nem is gondol.

Ha pedig kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készített kézi csomózású design szőnyegünk kiválasztott mintázatával nem megfelelő méretű nappalijába, akkor egyedi méretben legyártatjuk Önnek nappalija új design szőnyegét.

Miért válassza szőnyegeinket Mosolykártyával?
Azért, mert kedvezőbb áron segítenek Önnek kényelmesen élni
  • Jöjjön el bemutatótermünkbe. Munkatársaink segítségével válassza ki otthona legújabb szőnyegét.
  • Ötleteket adunk Önnek lakása berendezéséhez, átalakításához.
    Értékesítőink segítenek Önnek a választásban.
  • Ön nem tud választani az üzletben? Válassza ki a megfelelő szőnyeget az otthonában.
  • Egyedi méretben szeretné szőnyegét? Legyártatjuk Önnek.
  • Lakástextil kiegészítőkre is szüksége van? Igényét megismerve segítünk Önnek.
  • Első vásárlásakor jár Önnek a Mosolykártyája. Jöjjön el érte!