Kérdése van az Önnek legjobb szőnyegről?
+36 30 446 8952

Főoldal / Szőnyeg / Modern szőnyegek

Modern szőnyeg
modern és minimál enteriőrbe

Sho Pippin kézi tűzésű modern gyapjú szőnyeg nappalijábaEgy hangulatos, modern megjelenésű nappalira vágyik?
Vagy meztelen még a hálószobája, mert a parketta csupaszon bámul Önre?

Magyarország legnagyobb modern szőnyeg kínálata várja

Everest Out Ot Blue modern szőnyegModern szőnyegeink letisztult formavilága és egyszerű vonalvezetése nemcsak letisztultan egyszerű élettel töltik meg nappaliját, hanem még egészséges alapanyagokból is készülnek, és végtelenül kényelmesek és puha tapintásúak. Ez talán egy olyan kívánatosan vonzó termékelőny, amit bemondásra nem kell készpénznek vennie. Helyette inkább jöjjön el az Önhöz legközelebbi exkluzív szőnyegközpontunkba, és az Önnek legjobban tetsző szőnyegek megtapintásával személyesen is győződjön meg róla.

Modern szőnyeg oldalunkon stílus és formajegyek sokaságát találja, amelyek kifinomult ízléssel berendezett modern nappalijából és hálószobájából nem hiányozhatnak.

Természetesen nem kivétel nélkül, és nem véletlenszerűen összeválogatva, hanem egyéni stílusára gondosan összeállítva.

Nappalija Önre szabásához inspirálódjon és gyűjtsön egyedi ötleteket modern szőnyegeink szín és formavilágának megismerésével!

Modern szőnyeg nappalijába vagy hálószobájába

Ha hiányzik még a talpa alól a kényelmes melegséget adó modern szőnyeg, akkor döntenie kell:

Melyik lesz az otthona berendezéséhez leginkább illeszkedő modern szőnyeg?

A modern szőnyegek egyszerű mintázatukkal és meghökkentő színeikkel mozgalmassá teszik és feldobják otthona megjelenését. Csak otthona berendezése és a képzelete szabja meg azokat a határokat, hogy milyen legyen az új modern szőnyeg.

Egy jól megválasztott szőnyeggel összehangolhatja és egységbe foglalhatja szobája megjelenését. Új szőnyegének lerakása után egészen megváltozhat szobája összképe.

Milyen legyen otthona hangulata?

A különböző mintázatú, színű és méretű szőnyegek más és más hangulatot adnak a berendezett helyiségnek. A kiválasztott szőnyeg méretének, formájának, mintájának és színének a tökéletes megválasztásával megváltoztathatja a tér formáját. Növelheti vagy csökkentheti a teret. Melyiket szeretné?

Milyen teret szeretne berendezni nappalijában vagy a hálószobában?

Ha az egyszerű mintákat kedveli, akkor modern szőnyeget válasszon.

Közkedvelt modern szőnyegeink mellett egyedülálló kínálattal várjuk a legnevesebb designer cégek szőnyegeiből, mint a Guy Laroche, Tom Tailor, Michalsky, Joop, hogy csak a legismertebb márkákat említsük. Modern szőnyeg kollekciónkban lehetőség van egyedi méret gyártására is. A modern szőnyegeknek még a formavilága is lehet egyedi. Készülhetnek kör vagy akár ovális szőnyegek is.

Kiválasztotta már szobája modern szőnyegét?

 1. Ha még nem tudott dönteni, akkor a mobiljával készítsen néhány képet nappalijáról vagy hálószobájáról, és jöjjön el bemutatótermünkbe.
 2. Hozzon magával egy darabot a bútor huzatából is. Ha emlékezetből próbál visszaemlékezni az árnyalatra, nem biztos, hogy tökéletes lesz a hasonlóság.
 3. Munkatársaink hazánk legnagyobb szőnyeg választékából segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb modern szőnyeget nappalijába vagy hálószobájába.
 4. Jöjjön el hozzánk, és legkeresettebb modern szőnyegeink valamelyikét a kiválasztott méretben olyan kedvező áron viheti haza nappalijába, amire talán most még nem is gondol.

Nézze meg galériánk képeit, és jöjjön el az Önhöz legközelebbi bemutatótermünkbe! 4 szőnyeg áruházunk közül melyikhez van a legközelebb?

Miért válassza szőnyegeinket Mosolykártyával?
Azért, mert kedvezőbb áron segítenek Önnek kényelmesen élni
 • Jöjjön el bemutatótermünkbe. Munkatársaink segítségével válassza ki otthona legújabb szőnyegét.
 • Ötleteket adunk Önnek lakása berendezéséhez, átalakításához.
  Értékesítőink segítenek Önnek a választásban.
 • Ön nem tud választani az üzletben? Válassza ki a megfelelő szőnyeget az otthonában.
 • Egyedi méretben szeretné szőnyegét? Legyártatjuk Önnek.
 • Lakástextil kiegészítőkre is szüksége van? Igényét megismerve segítünk Önnek.
 • Első vásárlásakor jár Önnek a Mosolykártyája. Jöjjön el érte!