Kérdése van az Önnek legjobb szőnyegről?
+36 30 446 8952

Főoldal / Szőnyeg / Modern szőnyegek / Michalsky szőnyeg

Michael Michalsky design szőnyegek
várják a LEGUAN-ban nappalijába

Michalsky a modern nagyvárosi élet fényűző kényelmére tervezi design szőnyegeit

Michael Michalsky 1967-ben, Németországban látta meg a napvilágot, és az új generáció egyik legsikeresebb fiatal divattervezője lett. A divatvilágban elért eredményei mellett designszőnyeg és tapétakollekcióival belekóstolt a lakberendezés világába is. 2013-ban jelent meg első, „Metropolis” néven futó szőnyegkollekciója, melyet azóta számos új design követett.

Nagyvárosban él Ön is?

Sokan élünk nagyvárosokban, ami hangos, tempós és nagyon élettel teli, nagyon nyüzsgő. Ez pont elég okot ad arra, hogy otthonunkban nyugalomra találjunk. Ezért barátságos, meleg és kényelmes lakástextilekkel vegyük körbe magunkat a jól megérdemelt pihenés idejére. Michael Michalsky szerint miért ne tehetnénk ezt ízlésesen, mégis könnyedén?

A Michalsky szőnyegekhez felhasznált alapanyagok között megtalálja a gyapjút, melyet számos innovatív módon jelenített meg.

A marhabőrből és a báránybőrből készült szőnyegek sora tovább gazdagítja a kínálatot. Színeiben a letisztult natúr árnyalatokat, a szürkét és a természetes földszíneket részesíti előnyben – melyek egyaránt jól alkalmazhatók a modern, a minimál, a loft, vagy akár a country stílushoz is.

A Michalsky szőnyegek formatervezése, színmegválasztása, és a gondosan válogatott természetes alapanyagok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kollekció méltán képviselje a modern nagyvárosi élet kényelmes, mégis fényűző stílusát. Akár az Ön modern nagyvárosi otthonában is.

Kedveli a fémes, ezüstszürke designt?

Választott már otthonába Michalsky design szőnyegeink közül?

A modern, a minimál vagy inkább a country stílus áll a legközelebb Önhöz? Kiválasztotta nappalija letisztult vonalú design szőnyegét?

Ha még nem tudja, hogy melyik szőnyeg lesz a legjobb választás, akkor zsúfolt hétköznapjai valamelyikén vagy akár hétvégén is jöjjön el az Önhöz legközelebb található Leguan szőnyeg áruházunkba.

Miért válassza szőnyegeinket Mosolykártyával?
Azért, mert kedvezőbb áron segítenek Önnek kényelmesen élni
  • Jöjjön el bemutatótermünkbe. Munkatársaink segítségével válassza ki otthona legújabb szőnyegét.
  • Ötleteket adunk Önnek lakása berendezéséhez, átalakításához.
    Értékesítőink segítenek Önnek a választásban.
  • Ön nem tud választani az üzletben? Válassza ki a megfelelő szőnyeget az otthonában.
  • Egyedi méretben szeretné szőnyegét? Legyártatjuk Önnek.
  • Lakástextil kiegészítőkre is szüksége van? Igényét megismerve segítünk Önnek.
  • Első vásárlásakor jár Önnek a Mosolykártyája. Jöjjön el érte!