Kérdése van az Önnek legjobb szőnyegről?
+36 30 446 8952


Leguan Szőnyegáruház
Budapest X. kerületében

Majd 1000 négyzetméteres szőnyegáruházunkban a felettébb kedvező áron megvásárolható gépi készítésű szőnyegek mellett helyet kaptak a design és az exkluzív kézi készítésű szőnyegek is. Jöjjön el áruházunkba, és legkeresettebb szőnyegeink valamelyikét a kiválasztott méretben olyan kedvező áron viheti haza otthonába, amire talán most még nem is gondol.

Emellett laminált és faparketta, pvc, padlószőnyeg is szerepel a kínálatban, melyeket azonnal, raktárkészletről tudunk biztosítani. Tapétakollekciók sokasága szerepel palettánkon, melyekkel színesebbé, egyedibbé alakíthatja otthonát. Lakástextilekkel, széles függönyválasztékkal, ágytakarókkal, díszpárnákkal is várjuk áruházunkban.

Első vásárlásakor jár Önnek a kedvezményre jogosító Mosolykártyája. Jöjjön el érte áruházunkba. És ez még nem minden.

LEGUAN Szőnyegáruház  Budapest X. kerületében: 1107 Budapest, Ceglédi út 1-3. (Az OMV benzinkút és a Burger King mögött, a Lidl mellett. A régi Platform áruház épületében.)
Megközelítése autóval: Parkolás ingyenesen a szőnyegáruház parkolójában
Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 9.00-17.30 - várjuk Önt szőnyeg áruházunkban; szombat - vasárnap: zárva

Mobil: 06 - 30 /569-0409
E-mail: ulloi@leguanburkolat.hu

LEGUAN Szőnyegáruház megközelíthetősége - Hogyan juthat el hozzánk?

Leguan Szőnyegáruház Ceglédi út, Üllői útA Leguan Szőnyegáruház Budapesten lévő Ceglédi úti bemutatóterme központi fekvésű, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Az Üllői út és a Ceglédi út találkozásánál található Stavmat áruház udvarában, a Burger King és a Lidl szomszédságában talál ránk. Az itt található képen nagyítóval is mutatjuk szőnyegáruházunkat.

Villamossal és metróval jön hozzánk?

A Határ út, illetve az Örs vezér tere felől a 3-as villamossal az Ecseri úti megállóig kell jönni, onnan az Üllői úti zebrán átkelve, a Burger King felé, 2 perc sétával megközelíthetők vagyunk. A bemutatóteremhez vezető táblák már a villamosmegállóból is láthatók. 

Kőbánya-Kispest vagy Újpest felől a 3-as metróval szintén az Ecseri úti megállónál kell leszállni.
Onnan gyalog kb. 3 perc séta szőnyeg bemutatótermünk. 

Autóval érkezik?

A belvárosból a reptér felé:

Az Üllői úton a Groupama Aréna és a Népligeti autóbusz pályaudvar vonalán haladjon. Kb. 800 méter megtételét követően, a vasúti felüljáró alatt áthaladva, közvetlenül az első lehetőségnél balra kell kanyarodni a Balkán utcára. A Lidl épülete után az első lehetőségnél jobbra kell kanyarodni. Útbaigazító tábláink itt már jól láthatóak - kb. 150 méter megtétele után (már a Lidl mögé érkezve) balra kell fordulni, így az áruház előtti tágas vendégparkolóba érkezik, ahol ingyenes a parkolás.

A reptér felől érkezve:

Az Üllői-Ecseri úti kereszteződésen áthaladva, közvetlenül még a Burger King előtt jobbra, a Stavmat udvarába behajtva, a szőnyegáruház előtti parkolóba jut, ahol ingyenes a parkolás.

Miért válassza szőnyegeinket Mosolykártyával?
Azért, mert kedvezőbb áron segítenek Önnek kényelmesen élni
  • Jöjjön el bemutatótermünkbe. Munkatársaink segítségével válassza ki otthona legújabb szőnyegét.
  • Ötleteket adunk Önnek lakása berendezéséhez, átalakításához.
    Értékesítőink segítenek Önnek a választásban.
  • Ön nem tud választani az üzletben? Válassza ki a megfelelő szőnyeget az otthonában.
  • Egyedi méretben szeretné szőnyegét? Legyártatjuk Önnek.
  • Lakástextil kiegészítőkre is szüksége van? Igényét megismerve segítünk Önnek.
  • Első vásárlásakor jár Önnek a Mosolykártyája. Jöjjön el érte!