Kérdése van az Önnek legjobb szőnyegről?
+36 30 446 8952


Impresszum

LEGUAN Burkolatok Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 8315. Gyenesdiás, Kereskedők útja 10.
Üzlet 1: 2045. Törökbálint, Tópark u. 1/a, Fszt/029, MAXCity
Üzlet 2: 1107. Budapest, Ceglédi út 1-3.
Telefon: +36-23/418-197
E-mail: info@leguanburkolat.hu
Adószám: 13941763-2-20
Cégjegyzékszám: 20 09 067731

A Leguan Burkolatok Kft. (székhely: 8315. Gyenesdiás, Kereskedők útja 10.; adószám: 13941763-2-20) működteti a Leguanburkolat.hu honlapot.

A honlapot a Leguan Exclusive Szőnyegáruház és a Leguan Szőnyegáruház termékeinek internetes publikálására, a vásárlás elősegítésére, és a szőnyegek, padlószőnyegek, lakástextilek és parketták iránt érdeklődők széles körű tájékoztatására hoztuk létre.

A lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze a honlapon szereplő tartalmakat. A weboldalon megtalálható anyagok azonban elsősorban ismeretterjesztő és tájékoztató jellegűek. Nem helyettesítik az üzletekben dolgozó munkatársainkkal való személyes megbeszélést és tájékozódást.

Pintér Tamás ügyvezető – Leguan Burkolatok Kft.

Szerzői jogvédelem

A www.leguanburkolat.hu honlapon található minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy a weboldalra látogató internetező az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

A Leguan Burkolatok Korlátolt Felelősségű Társaság a honlap bármely tartalmának, bármilyen módszerrel történő terjesztésével, másolásával és felhasználásával kapcsolatos jogot fenntart.

A Leguan Burkolatok Kft. azonban előzetes, de nem kizárólagos és nem átruházható felhasználási engedélyt ad a honlap látogatójának ahhoz, hogy a honlapon megtalálható tartalmakat kizárólag saját személyes használat céljára a számítógépére letöltse, és ott megőrizhető formában rögzítse, illetve kinyomtassa. Arra azonban nem ad engedélyt, hogy a tartalmat harmadik fél számára bármilyen módon és formában hozzáférhetővé tegye.

A www.leguanburkolat.hu weboldalon található anyagokat kizárólag a Leguan Burkolatok Kft. előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részében módosítani, harmadik fél számára továbbítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon nyilvánosságra hozni.

Honlapkészítés és tárhely üzemeltetés

Eastside Informatika Kft.

Miért válassza szőnyegeinket Mosolykártyával?
Azért, mert kedvezőbb áron segítenek Önnek kényelmesen élni
  • Jöjjön el bemutatótermünkbe. Munkatársaink segítségével válassza ki otthona legújabb szőnyegét.
  • Ötleteket adunk Önnek lakása berendezéséhez, átalakításához.
    Értékesítőink segítenek Önnek a választásban.
  • Ön nem tud választani az üzletben? Válassza ki a megfelelő szőnyeget az otthonában.
  • Egyedi méretben szeretné szőnyegét? Legyártatjuk Önnek.
  • Lakástextil kiegészítőkre is szüksége van? Igényét megismerve segítünk Önnek.
  • Első vásárlásakor jár Önnek a Mosolykártyája. Jöjjön el érte!