Kérdése van az Önnek legjobb szőnyegről?
+36 30 446 8952

Főoldal / Szőnyeg / Hálószoba szőnyeg

Hogyan válasszon szőnyeget hálószobájába?

A hálószoba intimitását érdemes megőrizni. Ugyanakkor fontos az is, hogy a szőnyegre lépve kifejezetten kellemes élményt éljen át. A puhaság, a lágyság, a melegség érzete kerül előtérbe.

Bár a hálószoba izgalmas terep, elsősorban mégis az éjszakai nyugalomra kell koncentrálnia. Ezért a hosszú szálú, kényelmes, puha, azonban színében inkább pasztell árnyalatú szőnyegmegoldásokban érdemes gondolkodni. A mezítelen talp számára a süppedő, selymes érintés kifejezetten a kényelem érzetét biztosítja.

Padlófűtéses lakása van?

Ma már egyre több helyen alkalmaznak padlófűtést. Talán Önöknél is padlófűtés van a lakásban?
A padlófűtéses lakásban a szőnyegnek elsősorban nem az a funkciója, hogy meleg érzetet biztosítson az ágyból kilépve. A padlófűtés mellett is természetesen kategóriával kellemesebb érzés reggel a meleg ágyból, egy süppedős, cirógató, hosszú szálú, puha szőnyegre kilépni.

Allergiás valaki a hálószobában?

Ha igen, akkor a hálószobában is olyan padlóburkolatot válasszon, aminek a tisztán tartása könnyű.

A hosszú szálú szőnyeg tisztítása nem tartozik a legegyszerűbb feladatok közé, azonban a technika fejlődésével ma már sokkal jobb megoldások léteznek e téren is, mint néhány évtizede. Érdemes ebben is kikérni a szőnyegspecialista szakemberek véleményét, a megfelelő szőnyeg kiválasztásakor.

Egyedi szőnyeg legyen hálószobájukban?

Ha nem szeretne padlószőnyeget a hálószobába, akkor kiváló minőségű egyedi szőnyegek közül találhatja meg a megfelelőt. Akár az ágy két oldalára külön-külön is elhelyezhetnek a személyes igényüknek megfelelő egyedi szőnyeget.

Ugye nem járnak be a hálószobába utcai cipővel? Talán még a papucsot is lerúgják a lábukról, amikor belépnek a hálószobába.

Éppen ezért nem a terhelhetőség a legfontosabb kielégítendő igény. Sokkal inkább érvényesülhet a dizájn és a kellem a hálószoba szőnyeg kiválasztásánál.

Ágycsere után elkerülhetetlen lehet a szőnyegcsere a hálószobában

Egy-egy ágycsere esetén az ágy kárpitjának mintája nem feltétlenül harmonizál a korábbi szőnyeggel. Ebben az esetben a szőnyeg cseréje mellett, egy jól megválasztott ágytakaróval is operálhat.

Ha a függöny, szőnyeg, ágytakaró hármasát jól választja meg, akkor a hálószoba hangulatát varázslatossá alakíthatja.

Mivel a Leguan nem csak szőnyeg specialista, hanem függöny és lakástextil kínálatunk stílustára is szinte kiapadhatatlan, és a legújabb trendeknek megfelelő színvilág mellett a klasszikusok is bőséggel megtalálhatók kínálatunkban, ezért hálószobája berendezésekor már a szőnyeg kiválasztásakor érdemes gondolni az függöny és az ágytakaró megvásárlására is. Így egységes stílusú és személyiségét türöző hangulatú tér kialakítására van lehetősége a hálószobájában.

Keleti kényelem mellett nyugati nyugalom várja hálószobájában?

Hálószobája milyen lesz?

Miért válassza szőnyegeinket Mosolykártyával?
Azért, mert kedvezőbb áron segítenek Önnek kényelmesen élni
  • Jöjjön el bemutatótermünkbe. Munkatársaink segítségével válassza ki otthona legújabb szőnyegét.
  • Ötleteket adunk Önnek lakása berendezéséhez, átalakításához.
    Értékesítőink segítenek Önnek a választásban.
  • Ön nem tud választani az üzletben? Válassza ki a megfelelő szőnyeget az otthonában.
  • Egyedi méretben szeretné szőnyegét? Legyártatjuk Önnek.
  • Lakástextil kiegészítőkre is szüksége van? Igényét megismerve segítünk Önnek.
  • Első vásárlásakor jár Önnek a Mosolykártyája. Jöjjön el érte!