Kérdése van az Önnek legjobb szőnyegről?
+36 30 446 8952

Főoldal / Szőnyeg / Gyerekszőnyeg

Gyerekszőnyeg.
Milyen legyen gyereke szobájában?

Miből készüljön? Milyen legyen a gyerekszőnyeg?

A gyerekszoba nem csak a játékról szól

Gyerekszobába puha, de tömött, könnyen tisztítható gyerekszőnyeg javasolt. Olyan szőnyeg, amin akár hasalva is komfortos érzés a gyermek számára. Az Ön gyereke hol szeret a legjobban játszani?

Nem ismerem a gyereke kedvenc játszóhelyeit, azt viszont tudom, hogy a gyerekek gyakran játszanak a padlón, szőnyegen. Ezért nagyon fontos ezeknek a tisztán tartása. Könnyen kezelhető, jól tisztítható szőnyeget kell választani. Számos olyan magas minőségű szőnyeg és padlószőnyeg található a Leguan választékában, ami antiallergén, így az egészség megőrzése is biztosított a család számára. 

A gyerekszőnyeg kiválasztásakor nem csak a színek harmóniájára érdemes koncentrálni. A játékosságot a szőnyeg formájával is biztosíthatja. Mivel a gyerekszoba nem csak hangulatában befolyásolhatja kis lakóját, hanem ízlésformáló és értékrend alakító hatású is, ezért nagyon fontos, hogy a gyermeke személyiségéhez legjobban illő színeket, formákat válasszák.

A színekkel, a dizájnnal, a praktikum mellett erősíthet bizonyos személyiség jegyeket, illetve finomíthatja is a gyermeket körülvevő energiákat.

A színek mellett, a formákkal is játszhat. Arra azonban érdemes figyelni, hogy a gyerekszobában az ágy a nyugalom tere legyen. Olyan kuckót alakítson ki alváshoz, ami nyugalmat és biztonságot sugároz. A pihentető alvás ugyanis záloga gyereke egészséges fejlődésének.

Gyerekszobák éke lehet a falra helyezett nagyméretű szőnyeg is, ami színeiben harmonizál, és melegséget ad.

Gyerekszőnyeg kiválasztásakor figyeljen néhány fontos dologra

Miből készül a gyerekszoba szőnyeg?

A gyermekszőnyegek jellemzően akrilból készülnek, melynek antiallergén tulajdonsága fontos szempont. De ha szeretné, akkor természetes szálakból a pamut is jó választás lehet.

Talán Ön is gondolt arra, hogy gyapjú szőnyeg kerüljön a gyerekszobába?

Fontos még az is, hogy a gyerekszoba szőnyeg ne legyen túl puha vagy hosszú szálú, mert a puha tapintású, hosszú szálú szőnyegek kevésbé alkalmasak a játékra, és nehezebben takaríthatóak. A gyermekszőnyegek általában tömör 1-2 cm vastagságúak, így megáll rajtuk a kocka, és gurul rajta az autó. Emellett még könnyen tisztíthatók is.

Gyerekszőnyeg minták

A gyerekszőnyegek közül sokan a figurás mintás darabokat kedvelik. A gyerekek által kedvelt mesék figurái elevenednek meg a gyerekszobák szőnyegein.

Mára azonban már a minták világban is változik a trend. A modern gyerekszobákba ma már inkább a pasztellszínű, egy határozott, nagyobb mintával, például csillaggal díszített szőnyeget választják a szülők.

Pontosan tudja már, hogy a szőnyegek szín és mintavilága fontos gyermeke fejlődése szempontjából. Gyereke életkorának megfelelően válasszon a gyerekmintás szőnyegek közül.

Melyik gyerekszőnyeg lesz a legmegfelelőbb gyermekének?

Nézze meg képgalériánkban vásárlóink legkedveltebb gyerekszőnyegeit!

Ezt követően pedig 4 szőnyeg áruházunk közül jöjjenek el gyerekével az Önökhöz legközelebbibe, és munkatársaink segítségével válasszák ki otthonukba a gyerekének legjobb szőnyeget.

Egy hasznos tanács:

Jó ötlet lehet, ha előbb a gyereke nélkül jön el bemutatótermünkbe, és munkatársunkkal megbeszélve gyermeke igényét, a következő alkalomkor már munkatársunk segíti majd gyerekét a legjobbnak tartott gyerekszőnyeg kiválasztásában. Nem kell majd feltétlenül az előzetesen kiválasztott gyerekszőnyeghez ragaszkodni, ha gyereke egy másikat szeretne.

Ha a gyereke által kiválasztott szőnyeg is tökéletesen megfelel az előzetesen megbeszélt szempontoknak, akkor nemcsak egy új gyerekszőnyeggel, hanem egy fülig érő szájú gyerekkel együtt fognak kilépni a Leguan ajtaján :)

Miért válassza szőnyegeinket Mosolykártyával?
Azért, mert kedvezőbb áron segítenek Önnek kényelmesen élni
  • Jöjjön el bemutatótermünkbe. Munkatársaink segítségével válassza ki otthona legújabb szőnyegét.
  • Ötleteket adunk Önnek lakása berendezéséhez, átalakításához.
    Értékesítőink segítenek Önnek a választásban.
  • Ön nem tud választani az üzletben? Válassza ki a megfelelő szőnyeget az otthonában.
  • Egyedi méretben szeretné szőnyegét? Legyártatjuk Önnek.
  • Lakástextil kiegészítőkre is szüksége van? Igényét megismerve segítünk Önnek.
  • Első vásárlásakor jár Önnek a Mosolykártyája. Jöjjön el érte!