Kérdése van az Önnek legjobb szőnyegről?
+36 30 446 8952

Főoldal / Szőnyeg / Étkező szőnyeg

Étkező szőnyeg az ebédlőasztal alá

Az étkezőbe sokan nem szívesen választanak szőnyeget, hiszen nagyon könnyen eshet folt rajta. Ön is tart ettől?

Kis körültekintéssel, és megfelelő étkező szőnyeg választással azonban nincs mitől tartania.

Hogyan válasszon szőnyeget az étkezőbe?

Gondosan válasszon, de ne féljen étkezője szőnyegének kiválasztásakor! Nincs mitől tartania.

Bátran válasszon, hisz a családi beszélgetéssekkel egybekötött étkezések kellemes hangulata múlik rajta.

Bátran dobja fel az étkezőt is egy jó szőnyeggel. Ön is biztosan sokkal szívesebben van olyan térben, ahol magas a komfort érzet, és jól érzi magát?

Ráadásul a közös étkezések hangulata igazán jótékonyan befolyásolja a családi életüket. A kellemes étkezéssel egybekötött családi beszélgetésekhez elengedhetetlen a szép környezet.

A gyerekeknek is jobb az étvágyuk, ha kellemes, harmonikus környezetben, finom, tápláló ételekkel gondoskodik a családjáról.

Szizál szőnyeg legyen az étkezőbe

Miért lesz a szizál szőnyeg jó választás közös étkezéseikhez?

A szizál szőnyegek az agave növény erős rostjából készülnek. Tisztíthatóságát és tartósságát az biztosítja, hogy a legkeményebb anyagú az összes természetes anyagból készülő szőnyeg közül. 

A természetes agave rostokból álló szizál szőnyeg szálai elnyelik a nedvességet, és ezzel a szoba páratartalmát is szabályozzák.

A vegyi anyagoktól mentes szizál szőnyeg antiallergén, antisztatikus hatású, ezért allergiás gyereke is bátran étkezhet az étkezőben. Légútjait nem fenyegeti veszély, mert a poratkák nem fognak megtelepedni a szőnyegben.

Tengerifű szőnyeg

A tengerifüvet kifejezetten szőnyegek készítésére termesztik, és a tengerifűből készült szőnyeget könnyen tisztán tudja tartani, hisz igencsak ellenálló a foltokkal és egyéb szennyeződésekkel szemben.

Ez azért lehetséges, mert a tengerifű szőnyeg szálai viaszos bevonatukkal taszítják a szennyeződéseket. Étkezőjében tengerifű szőnyege nem fog koszolódni, és ezért könnyen tisztán tudja majd  tartani.

Az antiallergén tengerifű szőnyeg további előnye, hogy nem kell tartani a poratkák megtelepedésétől. Gyerekének hörgőit nem fenyegeti veszély.

Egyéb szőnyegek az étkezőbe

Viszkóz anyagú szőnyeget semmiképpen nem javaslunk étkezőbe, hiszen a vizes tisztítást nem bírja jól.  Ezeket a szőnyegeket inkább a nappaliba érdemes tervezni. 

Étkezőbe a tengerifű és szizál szőnyegek mellett népszerűek még a további természetes anyagból készült szőnyeg típusok, például a kókusz szőnyeg, ami bírja a terhelést, időtálló, antisztatikus, így a poratka nem tud megtelepedni.

A kókusz szőnyeg csúszásgátlóként is kiváló, és természetes alapanyagú szőnyegként egyáltalán nem tartalmaz kemikáliát ez a szőnyeg sem.

Szizál szőnyeg, tengerifű vagy kókusz szőnyeg lesz étkezője könnyen tisztán tartható, antiallergén, természetes anyagú szőnyege?

Miért válassza szőnyegeinket Mosolykártyával?
Azért, mert kedvezőbb áron segítenek Önnek kényelmesen élni
  • Jöjjön el bemutatótermünkbe. Munkatársaink segítségével válassza ki otthona legújabb szőnyegét.
  • Ötleteket adunk Önnek lakása berendezéséhez, átalakításához.
    Értékesítőink segítenek Önnek a választásban.
  • Ön nem tud választani az üzletben? Válassza ki a megfelelő szőnyeget az otthonában.
  • Egyedi méretben szeretné szőnyegét? Legyártatjuk Önnek.
  • Lakástextil kiegészítőkre is szüksége van? Igényét megismerve segítünk Önnek.
  • Első vásárlásakor jár Önnek a Mosolykártyája. Jöjjön el érte!