Kérdése van az Önnek legjobb szőnyegről?
+36 30 446 8952

Főoldal / Szőnyeg / Futószőnyeg / Csúszásgátló szőnyeg

Legyen csúszásgátló szőnyeg otthonában!

Hasraesés helyett inkább az álluk essen le vendégeiknek. A szépség mellett gondoljon a biztonságra is előszobájában, fürdőszobájában, konyhájában, nappalijában!

Fő a biztonság a talpa alatt is

A kisebb szőnyegek alá, illetve az olyan szőnyegek alá, amelyek hidegburkolaton vagy a parkettán kapnak helyet, mindig érdemes csúszásgátlót használni. Számos szőnyegtípus eleve úgy készül, hogy a csúszásgátlás megoldott. Milyen esetekben érdemes erre külön figyelni? 

Hol legyen csúszásgátló szőnyeg?

A konyhában feltétlenül olyan szőnyeg javasolt, ami könnyen tisztítható és csúszásgátlóval ellátott, hiszen a tisztántartás és a biztonság együttesen fontos tényező. 

A fürdőszobában is mindenképpen olyan szőnyeget kell választani, amivel nem csúszik el a kádból kilépve. Emellett az is lényeges szempont, hogy gyorsan száradjon, és a higiénia terén is kiállja a próbát. 

A csúszásmentes szőnyeg választása a balesetveszély elkerülése érdekében elkerülhetetlen a lépcső szőnyegeknél. Vannak kisgyerekei? Vagy idős szüleik élnek Önökkel?

Különösen nekik fontos a biztonság a lépcsőnél is, hiszen akár felfelé, akár lefelé haladnak, az épségük érdekében biztonságos megoldásra kell törekedni. 

Nagyon fontos az előszoba szőnyegek esetén is a csúszásmentes szőnyeg, vagy futószőnyeg alkalmazása, hiszen a legtöbb helyen kő, vagy csúszós fa felület, parketta, laminált padló fogadja a belépőt. Ezekben az esetekben is lényeges, hogy ne csússzon el a szőnyeg a belépéskor, és biztonságosan közlekedhessenek az előtérben, előszobában.

Padlófűtést használnak? Ha igen, akkor a konyhában, az előszobában és talán még a nappaliban is bizonyára kőburkolat található. A kő és a szőnyeg kombinációja igazán szép megoldás, azonban a csúszásveszély fokozottan fenn áll.

Ezért nagyon körültekintően kell választani minden esetben szőnyeget, hogy a szépség és az értékesség mellett, a biztonság is maximálisan érvényesülhessen.

Miért válassza szőnyegeinket Mosolykártyával?
Azért, mert kedvezőbb áron segítenek Önnek kényelmesen élni
  • Jöjjön el bemutatótermünkbe. Munkatársaink segítségével válassza ki otthona legújabb szőnyegét.
  • Ötleteket adunk Önnek lakása berendezéséhez, átalakításához.
    Értékesítőink segítenek Önnek a választásban.
  • Ön nem tud választani az üzletben? Válassza ki a megfelelő szőnyeget az otthonában.
  • Egyedi méretben szeretné szőnyegét? Legyártatjuk Önnek.
  • Lakástextil kiegészítőkre is szüksége van? Igényét megismerve segítünk Önnek.
  • Első vásárlásakor jár Önnek a Mosolykártyája. Jöjjön el érte!